Duiken met: Relaxed Guided Dives

Vakantie in het Caribisch gebied. Je hebt geen reden nodig, alleen maar het verlangen naar veel zon, strand en zee. Veel van onze gasten houden niet alleen van de zee hier, maar zijn ook passievolle duikers of willen leren duiken. Geen probleem, want bij Don Genaro zijn er interessante aanbiedingen voor duikers en degenen die er één willen worden:

Don Genaro en Relaxed Guided Dives, een toonaangevende duikbasis op Curacao, is een ideale combinatie van appartement en duikbasis.

 

Relaxed Guided Dives is in de beste zin van het woord een "uitstekende" duikbasis, getest door het Curaçao Tourist Board en de Curaçao Hospitality and Tourism Association (CHATA).

De duikbasis Relaxed Guided Dives voldoet dus aan alle normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

 

Daarom en omdat onze samenwerkingspartners Rob en Patricia echt sympathieke mensen zijn, willen wij graag met hen samenwerken. Ze verzorgen en begeleiden al meer dan 4 jaar onze Don Genaro duikers en de tevredenheid van onze gasten spreekt voor zich.

  • Beginnende duikers waarderen de rustige en ontspannen stijl van Patricia. Bij de eerste duik voelen ze zich goed verzorgd - ja beschermd.
  • Voor degenen die al een duiklicentie hebben, maar niet alleen duiken, biedt Relaxed Guided Dives begeleide duiken. Onze gasten worden zelfs bij het appartement opgehaald en teruggebracht naar het appartement.
  • Voor de ervaren duiker die een "non-limit" aanbod wil, bieden Rob en Patricia de gratis bezorging van de duikflessen rechtstreeks aan het Don Genaro-appartement.

Als u meer wilt weten, kijk op de website van onze samenwerking partner: www.relaxed-guided-dives.com of schrijf naar Patricia info@relaxed-guided-dives.com en ontvang een individueel aanbod.

 

Nieuw: De duikgids "Duikparadijs Curacao" is sinds augustus 2015 beschikbaar in boekwinkels!