Het vrijstaande vakantiehuis "Tikki Balu" voor 2-6 personen


inrichting en oppervlakte vakantiehuis Tikki Balu

Het vakantiehuis heeft voldoende ruimte voor maximaal 6 personen met zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woonruimte incl. buitenkeuken en groot hoek terras is ongeveer 120 vierkante meter.

De ingang via de prachtige elektrische poort is indrukwekkend. Op de ruime en mooi geplaveide parkeerplaats, in de directe omgeving van het vakantiehuis, is uw huurauto niet alleen veilig geparkeerd maar ook praktisch. Dus de stranden en de boodschappen zijn snel waar ze zijn moeten.

 

Het vakantiehuis Tikki Balu biedt naast de smaakvolle inrichting in alle slaapkamers airconditioners op zonne-energie en ventilatoren. Alle slaapkamers hebben bedden met allergieneutrale matrassen en ramen met vliegenschermen, zodat muggen buiten blijven maar de wind vrij spel heeft.

 

In de centrale hal is een PC met een bijzonder krachtig internet. (LAN en W-LAN).

 

De badkamers zijn ruim en bieden een zeer comfortabele inrichting.

 

De speciale eigenschap van Tikki Balu is de grote en volledig uitgeruste open keuken. Hier kunt u naar hartelust genieten want hier is alles wat u nodig heeft en een eetgedeelte en een comfortabele zithoek maken dit tot een plek van volledige ontspanning..

 

Op het grote terras staat ook een grote Weber grill.

 

Overigens: Het Don Genaro vakantiehuis is uitgerust met een wasmachine en een vaatwasser.

Het vakantiehuis is uitgerust met 110 en 220 Volt.


Tuin en zwembad

De Tikki Balu ligt in een prachtige tropische tuin, die de afgelopen jaren weelderig is gegroeid. Bijvoorbeeld, grote palmbomen, bloeiende bougainville struiken, maar ook bananen, mango en papaya bomen.

 

Het chloorvrije zwembad is toegankelijk via een kleine houten brug. 

 

Denk er op tijd aan om uw Caribische droomvakantie op tijd te boeken bij Don Genaro.