De voordelige "M"-Appartementen op Curacao

Heb je ooit gedroomd van een echt leuk vakantie appartement in het midden van het Caribisch gebied? Kijk dan naar de Don Genaro Curacao appartementen categorie "M": Perfect voor 2 personen.

inrichting en oppervlakte

Slaapkamers: De tweepersoonsbedden hebben een grootte van 180 x 200 cm en zijn uitgerust met allergieneutrale matrassen. De slaapkamers hebben een ventilator, evenals een airco op zonne-energie.

 

Woonkamer: In de woonkamer is er een complete slaapbank voor een derde persoon. De grote ingebouwde kast is voorzien van een kluis. De appartementen hebben een krachtig W-LAN.

 

Badkamers: De badkamers zijn zeer ruim. Ruim en comfortabel, ook met z`n tweeen..

 

Alle kamers zijn zonder muggen door de ramen met geïntegreerde muggenschermen.

 

Buiten terrassen en terrassen: De schaduwrijke terrassen en balkons zijn uniek voor de  "M" appartementen. Hier kun je gewoon koken en  buiten eten.

 

Op het terras zijn comfortabele lounge meubels, een eetbar en twee coole krukjes.

 

Het appartement "M1 heeft een extra (privé) zonne- of ster terras - speciaal voor levensgenieters.

 

Het appartement "M2" is het laatste appartement in de rij en heeft daarom een zeer mooi terras, dat aan twee zijden open is. Dit appartement is ook ideaal voor gasten die van rust en de lokale dieren willen genieten.

 

Alle M appartementen zijn in de zomer 2017 volledig gerenoveerd.

tropische tuin met zwembad

De vakantieappartementen van de grootte M zijn ingebed in een prachtige tropische tuin, die in 8 jaar tijd weelderig is gegroeid. Bijvoorbeeld, grote palmbomen, bloeiende oleanderbomen, maar ook exotische fruitbomen. 

Denk eraan om op tijd uw Caribische droomvakantie bij Don Genaro te reserveren.. Schrijf ons. Wij zullen graag uw gewenste appartement zonder verplichting reserveren