Vakantiewoning XL Tikki Balu

Voor jou en je hele crew


Het vakantiehuis heeft voldoende ruimte voor maximaal 6 personen met zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woonruimte incl. buitenkeuken en groot hoekterras is ongeveer 120 vierkante meter.

De ingang via de prachtige elektrische poort is indrukwekkend. Op de ruime en mooi geplaveide parkeerplaats, vlakbij het vakantiehuis, staat uw huurauto niet alleen veilig geparkeerd maar het is ook praktisch. Dus de boodschappen zijn snel waar ze zijn moeten, en de stranden zijn snel te bezoeken.

Het vakantiehuis Tikki Balu biedt naast de smaakvolle inrichting, in alle slaapkamers airconditioners op zonne-energie en ventilatoren. Alle slaapkamers hebben bedden met allergieneutrale matrassen en ramen met vliegenschermen, zodat muggen buiten blijven maar de wind vrij spel heeft.

 

In de centrale hal is een PC met een bijzonder krachtig internet. ( W-LAN).

De badkamers zijn ruim en bieden een zeer comfortabele inrichting.

De speciale eigenschap van Tikki Balu is de grote en volledig uitgeruste open keuken. Hier kunt u naar hartelust genieten want hier is alles wat u nodig heeft, een eetgedeelte en een comfortabele zithoek maken dit tot een plek van volledige ontspanning..

Op het grote terras staat ook een grote Weber grill.

 

Overigens: Het Don Genaro vakantiehuis is uitgerust met een wasmachine en een vaatwasser.

Het vakantiehuis is uitgerust met 110 en 220 Volt.