timeout, Sabbatical, overwinteren

al vanaf 30 Euro per Nacht 

Heeft u altijd al gedacht om de koude wintermaanden in Europa te ontvluchten en in plaats daarvan te overwinteren in de warme Caribbean? Of wilt u een zakelijke pauze / sabbatical inlassen? Ons overwinteringshuis is bij ons ook in de zomer te boeken op Curaçao. 

 

Misschien heeft u de rust nodig om een project (boek / proefschrift) af te maken ... ... dan is ons "Pon Pon Sito House" precies wat u zoekt.

 

Wij hebben voor u een "overwinteringshuis" gebouwd, zodat u uw wensen en doelen kunt realiseren en u niet hoeft te twijfelen, als het gaat om de prijs. Het is gelegen in een zeer rustige woonwijk aan de voet van een groot landgoed dat grenst aan een natuurgebied.

Schlafraum

Aussenküche

Terrasse / Wohnzimmer


Het vrijstaande "Pon-Pon-Sito-Haus" biedt een woon- of slaapkamer met airconditioning, een moderne badkamer, een volledig uitgeruste buitenkeuken en een groot overdekt terras waar ook de buitenwoonkamer en de eetkamer zich bevinden.


Daarnaast beschik je over een extra zon- of sterrenterras en een heerlijke buitendouche.


Natuurlijk mag een barbecueplaats niet ontbreken - bij voorkeur met een Weber-grill.


Overigens: het overwinteringshuis is slechts één woning (ca. 50 meter) verwijderd van het appartementencomplex Don Genaro. Het grote en kleine zwembad in de tropische tuin van Don Genaro staan ook tot uw beschikking.

Schrijf ons! Wij sturen u graag een persoonlijke aanbieding


Download
Ganzjährig supergünstige Preise
Preise und Bedingungen 2020 -2021.pdf
Adobe Acrobat Dokument 429.3 KB