DROOM VAKANTIE IN CURACAO

Geniet van Don Genaro, ontdek Curacao

1. accomodatie

Iedereen die een droomvakantie in Curacao wil doorbrengen, heeft eigenlijk niets anders nodig dan een droom accommodatie, want al het andere is van nature al als een droom. Don Genaros is een klein vakantie paradijs van duitse eigenaars en biedt naast appartementen voor 2 personen, ook een groot vakantiehuis voor maximaal 6 personen.

 

Bekijk de fotos en begin te dromen.....

Geniet van Don Genaro, ontdek Curacao

 

Kijk daarvoor hierGeschmackvoll und ausgezeichnet


Boeken zonder risico

Corona heeft nog steeds een stevige greep op de wereld, maar we zijn optimistisch dat we je binnenkort weer kunnen verwelkomen op Curaçao.

 

Aangezien op dit moment niemand kan voorspellen wanneer vliegreizen naar Curaçao weer mogelijk zullen zijn, biedt Don Genaro nu "boeken zonder risico" aan .. zolang de Corona-crisis aanhoudt: Voor alle boekingen die we vanaf 1 mei 2020 ontvangen, betekent dit:

 

dat we 100% van de aanbetaling (vast tarief van 200 euro) en de resterende betaling (vier weken voor aankomst) terugbetalen, in het geval dat de vlucht wordt geannuleerd door uw luchtvaartmaatschappij op uw dag van aankomst.

 

Als alternatief kunt u uw reis natuurlijk uitstellen (zonder extra verwerkingskosten) als uw vlucht wordt geannuleerd vanwege Corona. We verplaatsen uw boeking en uw aanbetaling eenvoudig in onze boekingskalender naar het moment van uw nieuwe boeking.

 

En: Voor iedereen die op dat moment de vlucht niet kunnen of wil omboeken, blijven wij zoveel mogelijk flexibel en passen wij uw reisperiode later aan, mits het appartement of vakantiehuis nog beschikbaar is.


2. Auto Verhuur

ESSENTIEEL EN NOODZAKELIJK

Alleen met een auto is het eiland Curacao goed te ontdekken. Daarom bieden we bij Don Genaro voordelig  autos aan in verschillende maten en soorten, uw auto staat klaar bij uw apartment en het mooiste van alles: u wordt kostenloos opgehaald van het vliegveld bij autohuur! Een ontspannender aankomst kunt u zich niet wensen.
Mietwagen Curacao
Don Genaro


3.  Don Genaro Services

  • We zullen u voorzien van alle belangrijke en interessante informatie voordat u aankomt. In onze "Don Genaros nuttige informatie" vindt u alles wat u moet weten. En met onze reisgidsen ben je goed voorbereid.
  • We halen je persoonlijk op van het vliegveld - dit is wat ze noemen… een ontspannen aankomst!
  • Op de dag van aankomst rijden we u langs de pinautomaat en de minimarkt.
  • Wij verwelkomen u bij het appartement met een Bon Bini (welkom) attentie.
  • Wij bieden een introductierondje van een uur aan, zodat u ons uw vragen kunt stellen en wensen kunt vertellen, zodat wij u individueel kunnen adviseren.
  • Wij staan gedurende uw gehele verblijf voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen of reserveren interessante excursies voor u.
  • En natuurlijk brengen we u op tijd terug naar de luchthaven.

4.  thema trips

Thema-trips van Don Genaro zijn inspirerende reisideeën met nieuwe perspectieven.

 

Interessante activiteiten en ontmoetingen met mensen in een land met een warme sfeer.

 

Verheug u op het "avontuur" van uw individuele thema keuze en comfortabele accommodatie.

 

Wij zijn er voor u om "te ontdekken wat voor u belangrijk is".

 

Kijk daarvoor hier


5.  Last Minute aanbieding

En het beste is ...

 

Bij Don Genaro zijn er altijd spannende specials of echte last minute aanbiedingen. 

Kijk daarvoor hier