Droom vakantie in Curacao

HARTELIJK WELKOM - BON BINI


Iedereen die een droomvakantie in Curacao wil doorbrengen, heeft eigenlijk niets anders nodig dan een droom accommodatie, want al het andere is van nature al als een droom. Don Genaros is een klein vakantie paradijs van duitse eigenaars en biedt naast appartementen voor 2 personen, ook een groot vakantiehuis voor maximaal 6 personen. Bekijk de fotos en begin te dromen.....

Geniet van Don Genaro, ontdek CuracaoAuto verhuur

Essentieel en noodzakelijk

Alleen met een auto is het eiland Curacao goed te ontdekken. Daarom bieden we bij Don Genaro voordelig  autos aan in verschillende maten en soorten, uw auto staat klaar bij uw apartment en het mooiste van alles: u wordt kostenloos opgehaald van het vliegveld bij autohuur! Een ontspannender aankomst kunt u zich niet wensen.Duikers paradijs!

DIVE INTO PARADISE

Een vakantie in Curacao bij Don Genaro is ideaal voor duikers. Want, niet alleen vind je hier de mooiste stranden en duikplekken vlakbij, alle duik benodigdheden zijn te verkrijgen via Don Genaro. Wij werken nauw samen met een duikschool, die onze gasten voorziet van alles wat zij wensen.